ГоловнаПолітика

Під Радою сталася бійка між мітингувальниками і правоохоронцями

Під будівлею парламенту близько півтисячі людей

Бійка між мітингувальниками та правоохоронцями сталася біля будівлі Верховної Ради України в неділю. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Фото: twitter.com/HromadskeTV

Під час акції протесту "Фінансового Майдану" на площі Конституції під стінами парламенту група мітингувальників спробували прорватися до будівлі Верховної Ради через кордон правоохоронців, які в результаті відтіснили протестувальників.

Фото: twitter.com/HromadskeTV

Наразі під Верховною Радою перебуває близько 500 учасників акції. Уздовж стін будівлі парламенту в кілька рядів вишикувався кордон правоохоронців.

Фото: twitter.com/HromadskeTV

Як повідомлялося, Верховну Раду зранку в неділю пікетують активісти низки громадських рухів з вимогою дотримуватися законів і поважати Конституцію України. Вони тримають плакати: "Забирайте кошти в офшорів, а не в бізнесу", "Ні ПДВ-рахункам", "Ні акцизу на переобладнання авто", "Ні акцизу і підвищенню мита" та інші в такому ж руслі.

Частина учасників пікету - представники політичної партії "Воля" та представники "Фінансового Майдану".

Учасники акції стукали палицями по порожніх бочках, а також скандували різні гасла. По периметру парламенту стоять кордоном співробітники правоохоронних органів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram