ГоловнаПолітика

У РНБО назвали тимчасовою транспортну блокаду Криму

Залізничне сполучення перекрито в цілях безпеки

У РНБО назвали тимчасовою транспортну блокаду Криму
Фото: www.facebook.com/uacrisis

Транспортне сполучення з тимчасово окупованим Кримом призупинено тимчасово, щоб запобігти проникненню на материкову Україну диверсійних груп під виглядом мирних жителів. Про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомив прес-секретар АТО Андрій Лисенко, відповідаючи на питання журналістів, інформує УНІАН.

"Усі пересування, які пов'язані з пересуванням по території України на територію, контрольовану терористами і в зворотному напрямку, - це робиться через те, що дуже висока ймовірність потрапляння під виглядом мирних жителів диверсійних груп... Зараз дуже висока небезпека - зараз практично щодня десь диверсії відбуваються.

Тому було прийнято рішення щодо посилення контролю і забезпечення безпеки громадян від диверсійних груп. Адже питання безпеки наших громадян - це питання №1. Ця міра є тимчасовою. Тому просимо з розумінням до цього поставитися", - сказав Лисенко.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" у зв'язку із заходами безпеки з 27 грудня обмежила маршрут прямування поїздів, що прямують до Криму, до станцій Новоолексіївка і Херсон.

Окрім того, за рішенням Міністерства інфраструктури, з міркувань безпеки з 26 грудня тимчасово припинені автомобільні перевезення в Крим.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram