ГоловнаСуспільствоЖиття

Кабмін відправив гумдопомогу в шість окупованих населених пунктів Донецької області

У складі гуманітарного вантажу є навіть ялинки

Кабмін відправив гумдопомогу в шість окупованих населених пунктів Донецької області
Архив

У шість окупованих терористами населених пунктів Донецької області вирушили вантажівки з гуманітарною допомогою від української влади. Про це повідомляє прес-служба Кабміну з посиланням на віце-прем'єр-міністра - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка.

За його словами, сьогодні вранці колона з гуманітарною допомогою в кількості 6 вантажних автомобілів, спрямована українською владою для соціальних установ і мешканців, що проживають на території, підконтрольній бойовикам, вирушила з м Краматорськ в села Ольховатка, Камишуваха, Булавінське Донецької області. Дві вантажні машини вирушили в міста Вуглегірськ та Дебальцеве.

За словами Зубка, сьогодні з'явилася надія на те, що продукти харчування, товари першої необхідності і навіть ялинки, які також є у складі гуманітарного вантажу, будуть доставлені людям на цих територіях.

"Переговори щодо безпечної доставки гуманітарного вантажу тривають. Можу тільки додати, що у нас з'явилася надія, що люди на цих територіях скоро зможуть отримати нашу допомогу", - сказав Зубко.

Нагадаємо, 25 грудня за дорученням президента України Петра Порошенка і прем'єр-міністра Арсенія Яценюка на схід України направили 326 тонн гуманітарного вантажу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram