ГоловнаПолітика

Яценюк: ми готові до радикальних реформ

Прем'єр нагадав, що Кабмін вніс до парламенту цілий пакет реформаторських законів

Яценюк: ми готові до радикальних реформ
Фото: Макс Требухов

Кабінет Міністрів готовий проводити радикальні зміни і реформи, необхідні для досягнення стратегічної мети - членства України в ЄС.

Про це заявив прем’єр-міністр Арсеній Яценюк на засіданні Нацради реформ, повідомляє УНІАН.

"Для того щоб Україна в стратегічній перспективі стала успішною країною і подала заявку на членство в ЄС і отримала це членство, потрібно пройти період досить складних змін", - сказав він.

"Ті тактичні та стратегічні кроки, які потрібно пройти, викладені і в президентській програмі "Стратегія-2020", і в програмі діяльності уряду, затвердженій парламентською коаліцією... Ми готові до радикальних змін, і сподіваюся, новий парламент і нова коаліція теж до цього готові", - підкреслив Яценюк.

Він зауважив, що Кабмін вніс до парламенту цілий пакет реформаторських законів.

"Хтось каже, що ці закони потрібні МВФ. Але МВФ взагалі нічого не потрібно. Це потрібно Україні - так само, як потрібні програми з МВФ, Світовим банком та іншими міжнародними кредиторами", - додав прем'єр.

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко стверджує, що до 2019 року Україна проведе комплекс реформ, які дозволять їй обґрунтовано подати заявку на повноцінне членство в Євросоюзі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram