ГоловнаСуспільствоВійна

Волонтери "Народного тилу" відзвітували про свою діяльність

За півроку бійців АТО забезпечили тепловізорами, бронежилетами, приладами зв'язку і автомобілями

Волонтери "Народного тилу" відзвітували про свою діяльність
Фото: Александр Ратушняк

Волонтерське об'єднання "Народний тил" за 6 місяців роботи передало українським силовикам в зону АТО 36 автомобілів (у тому числі 4 машини швидкої допомоги) і 13 безпілотних літальних апаратів, управлінню якими навчені 105 пілотів. Про це повідомили самі волонтери, звітуючи про виконану за 6 місяців роботу, інформує "ЛігаБізнесІнформ".

"За 6 місяців роботи було передано в зону АТО: 93 тепловізори, 44 прилади нічного бачення, 547 кевларових шоломів, 214 бронежилетів, понад 1500 комплектів форми, понад 2500 пар тактичного взуття, 5200 індивідуальних аптечок, понад 2000 відправлень з медикаментами загальної медицини, понад 100 тонн продуктів", - повідомили в "Народному тилу".

"Основний напрямок роботи Народного тилу - забезпечення бійців, котрі перебувають у зоні АТО, одягом, взуттям, шоломами, бронежилетами, буржуйками, засобами зв'язку, приладами нічного бачення і тепловізорами. "Народний тил" забезпечує медпрепаратами, обладнанням підрозділи, які беруть участь у АТО, польові та стаціонарні госпіталі. Також ми формуємо індивідуальні медичні аптечки", - повідомляють волонтери.

Нагадаємо, надати фінансову допомогу "Народному тилу" можна за реквізитами:

- Для закупівлі тактичних речей (рації, ліхтарі), кошти можна відправляти на карту Приватбанку - 5168 7420 1009 2421 Тука Георгій.

- для закупівлі тепловізора для 54 бригади - окремий рахунок Приватбанку 4149 6258 0226 3291 Рудоманов Олександр

Для передачі речей і продуктів самовивозом або з іншого міста, а також на переказ грошей через Paypal пишіть на фейсбук https://www.facebook.com/sasko.laps або на електронну пошту [email protected].

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram