ГоловнаСуспільствоЖиття

Міліція Київської області розслідує бійку на Бориспільській трасі

Невідомі люди в камуфляжній формі зупинили і побили водія авто

Міліція Київської області відкрила кримінальну справу за фактом побиття водіїв авто на Бориспільській трасі. Про це повідомляє прес-служба МВС.

Згідно з повідомленням, вдень у суботу, 20 грудня, в міліцію Борисполя звернувся громадянин, якого зупинили і побили невідомі люди. Інцидент стався близько 11:30 на швидкісній магістралі Бориспіль-Київ поблизу села Проліски.

"Невідомі особи, порушуючи правила дорожнього руху, зупинили автомобіль. Після цього між ними та водієм виникла словесна суперечка, під час якої чоловіки, одягнені у камуфляжну форму, завдали потерпілому тілесні ушкодження", - сказано в повідомленні міліції.

Приблизно в той самий час представники громадської організації "Автомайдан" повідомили, що на цій ділянці дороги невідомий водій порушує ПДР і створює аварійні ситуації.

За цими фактами у Борисполі відкрито кримінальне провадження за статтею про умисні тілесні ушкодження.

Раніше в Інтернеті з'явився запис із відеореєстратора, де видно, як кілька автомобілів повільно рухаються з увімкненими аварійними вогнями, займаючи всі смуги і блокуючи рух інших автомобілів. Автор відео пише, що порушники - це бійці батальйону "Айдар", котрі супроводжували колону "Автомайдану". На сторінці "Автомайдану" у Фейсбуці дійсно повідомляється про рух колони Бориспільською трасою цього дня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram