ГоловнаПолітика

Аксьонов запросив одну з найбідніших країн світу інвестувати в Крим

Зімбабве перебуває у двадцятці найбідніших країн світу

Аксьонов запросив одну з найбідніших країн світу інвестувати в Крим
Фото: http://rk.gov.ru/

"Глава" Криму Сергій Аксьонов запросив зімбабвійський бізнес на півострів.

Як повідомляється на сайті "Ради міністрів Криму", напередодні Аксьонов зустрівся з делегацією Республіки Зімбабве на чолі з міністром навколишнього середовища, водних ресурсів та клімату Зімбабве Сейвіором Касукувері.

"У вітальному слові Сергій Аксьонов висловив упевненість у тому, що розвиток відносин між Росією та Зімбабве дозволять знайти точки дотику двом республікам, а також окреслити проекти, за якими стане можливим співробітництво найближчим часом. Також Глава Криму нагадав про пільгові умови ведення бізнесу на території республіки в рамках Закону «Про розвиток Кримського федерального округу і вільну економічну зону на територіях Республіки Крим та міста федерального значення Севастополя до 2020 року»", - сказано в повідомленні.

Співпраця Зімбабве і Криму планується у сфері управління водним господарством, обміну досвідом з екологічних питань, а також застосування технологій у галузі екології та промисловості.

Варто зазначити, що за показником ВВП на душу населення за паритетом купівельної спроможності Зімбабве перебуває на 166 місці серед 185 країн (дані Світового банку станом на вересень 2014 року).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram