ГоловнаСуспільствоПодії

Водії київських трамваїв оголосили страйк

У "Київпастрансі" не платять зарплат

Працівники комунального підприємства "Київпастранс" у четвер почали безстроковий страйк з вимогою виплатити заробітну плату, яку їм заборгували за кілька місяців.

Про це повідомляє прес-служба незалежної профспілки "Трудова солідарність", членами якої є значна частина робітників транспортного підприємства.

"Ми будемо страйкувати доти, поки працівникам "Київпастрансу" повністю не виплатять заборгованість із зарплати", - заявив голова "Трудової солідарності" Віталій Махинько.

На маршрути не виїхали працівники Подільського трамвайного депо, Дарницького трамвайного депо, Дарницького автопарку і швидкісного трамвая.

Зазначено, що всі співробітники прийшли на роботу і готові повернутися до виконання своїх обов'язків, тільки-но їхні вимоги виконають.

Фото: facebook.com/profspilka.trudova.solidarnist

У середу працівники "Київпастрансу" перекривали рух вулицею Грушевського з вимогою виплатити заборгованість із зарплати. Поки що 50% працівників організації отримали заробітну плату тільки за вересень. Борг перед колективом КП "Київпастранс" становить 85 млн грн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram