ГоловнаПолітика

Білецький заперечує, що увійшов до депутатської групи "Укроп"

Нардеп-комбат має зобов'язання перед бійцями і виборцями

Білецький заперечує, що увійшов до депутатської групи "Укроп"
Фото: Макс Требухов

Камбат "Азова" і нардеп від Києва Андрій Білецький у бесіді з LB.ua заперечує, що увійшов в неформальну групу "Українська опозиція" (Укроп) і сумнівається, що зробить це згодом.

"З приводу депутатської групи «Укроп» - а я ж у неї не увійшов. Пропозиція мені надійшла, але я думаю над нею і не більше.

І це буде непростий для мене вибір, тому що я і хлопцям своїм, і людям на Оболоні обіцяв залишитися незалежним. Чудово розумію, що цей статус звузить мої можливості в Раді", - сказав комбат.

Також він зазначив, що прагне законотворчості, а не популізму: "Якщо ставити перед собою мету стати популістом №1, як Олег Ляшко, то ти повинен віддавати цьому всього себе - це річ, яка з'їдає тебе. Ти повинен жити ефірами і правильними, в медійному сенсі, словами.

Я ж хочу серйозно попрацювати. Не думаю, що в плані подачі законопроектів я буду серед депутатів-двієчників. Щодо трибуни - наразі вона не сильно мене манить.

Тобто в мене два зацікавлення: полк «Азов», яким я продовжую займатися на 90% від колишньої потужності, і законотворчість", - зазначив Білецький.

Нагадаємо, що раніше нардеп від Троєщини Борислав Береза заявив, що позафракційні нардепутати Дмитро Ярош, Андрій Білецький, Борислав Береза, Борис Філатов і Володимир Парасюк хочуть створити власну опозиційну депутатську групу.  Повністю інтерв'ю з комбатом легендарного підрозділу читайте нижче за посиланням.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram