ГоловнаПолітика

ГПУ, МВС та СБУ об'єднали зусилля в розслідуванні злочинів на Майдані

Слідчі встановили 12 епізодів кримінальних правопорушень щодо громадян

ГПУ, МВС та СБУ об'єднали зусилля в розслідуванні злочинів на Майдані

Генпрокуратура, МВС і СБУ створили спільну слідчо-оперативну групу щодо злочинів проти мітингувальників на Майдані в Києві.

Про це сказав генпрокурор Віталій Ярема на прес-конференції за підсумками міжвідомчої наради з координації в розслідуванні злочинів на Майдані.

"Після декількох консультацій ми створили спільну слідчо-оперативну групу, до складу якої входить сьогодні 83 слідчі та оперативники Генпрокуратури, СБУ і МВС, визначили старших у цих слідчо-оперативних групах, координаторів, напрямки діяльності, якими охопили практично всі епізоди. У місті Києві їх 12 - епізодів скоєння кримінальних правопорушень щодо громадян. Також визначили координаторів, окрему групу, яка займається розшуком підозрюваних осіб - їх сьогодні 22 і ще 13 перебувають у розробці для того, щоб оголосити в розшук", - повідомив він.

"Сьогодні слідча група працює як єдине ціле, і всі три правоохоронні відомства працюють в унісон, ніяких розбіжностей... нема ", - додав генпрокурор.

"Ми сподіваємося, що... найближчим часом ви отримаєте позитивні результати щодо розслідування цих фактів, і винихі буде притягнуто до кримінальної відповідальності",  - пообіцяв Ярема.

Нагадаємо, з моменту зміни влади минуло майже 10 місяців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram