ГоловнаСуспільствоВійна

Гіві і Моторола просто люблять вбивати. Їм начхати на російську націю, - заступник комбата "Азова"

Троян вважає, що таких треба виганяти з суспільства або знищувати

Гіві і Моторола просто люблять вбивати. Їм начхати на російську націю, - заступник комбата "Азова"
Боевик "Моторола"
Фото: rusvesna.su

Новий начальник міліції Київської області, а ще недавно заступник комбата батальйону "Азов" Вадим Троян у бесіді з LB.ua провів градацію бойовиків, з якими доводиться воювати на сході країни.

"Там різні люди. Є офіцери, з якими ти можеш нормально спілкуватися, - у них своя правда, вони впевнені, що це їхній обов'язок. І з полоненими вони поводяться доволі коректно. А ось такі, як "Гіві" і "Моторола", – це люди війни. Вони люблять убивати, і це їхній час. Ідеї там жодної немає. Їм начхати на російську націю, на мову - люди просто люблять убивати. Це вовки. Їх треба або виганяти з суспільства, або знищувати. З ними не можна домовитися. Коли ми захоплювали таких, вони вели себе тихо, спокійно, деякі навіть плакали. Але кожен думав: "Щойно я вийду на волю, буду вас різати і вбивати".

Є офіцери, є мотороли, а є просто люди. Вони десь жили, якось працювали. Усі 23 роки їх грабували, а вони далі працювали на місцевого царька. І царька вже немає, але він устиг сказати, що це ворог прийшов. А люди звикли слухатися царька. Я не здивований, що ми в Луганську таке отримали – він завжди таким був, але Донецьк...", - розповів Троян.

Докладно про героїчну оборону Маріуполя, про впертість Семена Семенченка, яка коштувала життя десяткам бійців "Донбасу", читайте нижче за посиланням.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram