ГоловнаСуспільствоПодії

Через сутички біля метро "Осокорки" в Києві постраждав міліціонер

Згідно з повідомленням, у потерпілого хімічне отруєння

Через сутички біля метро "Осокорки" в Києві постраждав міліціонер
Фото: Макс Требухов

Через сутички біля метро "Осокорки" в Києві постраждав співробітник міліції. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС у Києві.

Як повідомляють, сьогодні близько 19:00 біля метро "Осокорки" в Дарницькому районі столиці зібралися близько 150 осіб, не задоволених будівництвом нового паркану навколо місця, де заплановане будівництво.

Через деякий час агресивно налаштовані люди віком 15-18 років у балаклавах, з палицями почали трощити будівельний паркан і палити дерев'яні конструкції, повідомили в прес-службі міліції.

Унаслідок сутички один із працівників міліції отримав тілесні ушкодження. Для надання йому медичної допомоги на місце викликали карету "швидкої". Однак мітингувальники заблокували рух автомобіля, не даючи доставити потерпілого в лікарняний заклад.

Близько 22:00 потерпілого міліціонера доправили в лікарню з попереднім діагнозом "хімічне отруєння".

Нагадаємо, як повідомляв кореспондент LB.ua з місця подій, мітингувальники проти незаконного будівництва на Осокорках заблокували в кареті "швидкої" заступника начальника Дарницького РУ ГУМВС України в місті Києві. Вони підкотили до автомобіля сміттєвий бак і хотіли провести "сміттєву люстрацію" міліціонера, який, за їхніми словами, "кришує" незаконне будівництво.

Як повідомляли, 17 листопада активісти зламали паркан на місці будівництва ТЦ. Туди приїхали чотири автобуси з міліціонерами. Кореспондент LB.ua упізнав у них колишніх "беркутівців".

Назватися міліціонери відмовилися, поводилися агресивно, відразу взялися затримувати активістів.

За фактом застосування сили до активістів у МВС розпочали службове розслідування, начальника Дарницького райвідділення міліції усунено від виконання службових обов'язків на період проведення розслідування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram