ГоловнаСуспільствоЖиття

У Запоріжжі зустріли "кіборгів", які повернулися з Донецького аеропорту

200 солдатів прибули на ротацію з Донецької області

У Запоріжжі зустріли "кіборгів", які повернулися з Донецького аеропорту
Фото: reporter-ua.com

Кілька тисяч жителів Запоріжжя урочисто зустріли героїчних земляків - бійців 93-ї механізованої бригади, які прибули на ротацію з Донецької області. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Увечері в четвер кілька тисяч запоріжців зібралися біля будівлі Запорізької облдержадміністрації з букетами квітів, державними прапорами України та плакатами "Дякуємо за героїзм", щоб привітати земляків - 200 бійців 93-ї бригади, які брали участь у боях у Донецьку і Донецькій області.

Артилеристи, піхотинці, захисники Донецького аеропорту прибули на батьківщину в Запоріжжя на ротацію, а деякі - у 20-денну відпустку.

Присутні влаштували бійцям "коридор слави", дарували їм квіти, торти, цукерки, обсипали квітами.

Як зазначив заступник військового комісара Запорізької області Михайло Логінов під час імпровізованого мітингу, 13 запорожців - бійців 93-ї механізованої бригади - "не повернулися сьогодні з фронту - вони загинули героями".

Бійці, багато з яких є добровольцями, не приховували своїх почуттів і зізналися запоріжцям, що не очікували від земляків такої теплої зустрічі. Вони також висловили радість, що "народ України підтримує їх душею і серцем".

Нагадаємо, сьогодні в зоні АТО бойовики не припиняють обстріли весь день, троє українських військовослужбовців загинули, чотири людини отримали поранення. Через обстріли пошкоджено багато житлових будинків у Донецьку, дані про втрати серед мирних жителів уточнюються.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram