ГоловнаПолітика

Син Порошенка і ще 17 мажоритарників стали депутатами

Зокрема, ЦВК оголосила Євгена Рибчинського, Віталія Сташука, Віктора Чумака та Леоніда Ємця обраними нардепами у Києві

Син Порошенка і ще 17 мажоритарників стали депутатами
Алексей Порошенко
Фото: http://timeszp.com

Центральна виборча комісія офіційно оголосила сина Президента Олексія Порошенка і ще 17 мажоритарників обраними народними депутатами Верховної Ради VIII скликання.

Відповідні протоколи члени ЦВК підписали в режимі засідання в середу, повідомляє Укрінформ.

Від Вінницької області народним депутатом, обраним в ОВО №11, став Олександр Домбровський (БПП), в ОВО №12 - Олексій Порошенко (БПП), в ОВО №17 - самовисуванець Микола Кучер.

Від Волинської області депутатом став Ігор Гузь від "Народного фронту" (ОВО №19); від Запорізької області в ОВО №78 - самовисуванець Олександр Пономарьов, в ОВО №80 - самовисуванець Євген Балицький.

Від Київської області в ОВО №90 депутатом став Олександр Марченко ("Свобода"), в ОВО №91 - Руслан Сольвар (БПП), в ОВО №92 - Віталій Гудзенко (БПП), в ОВО №98 - самовисуванець Сергій Міщенко.

Від Луганської області ЦВК визнала депутатом в ОВО №112 самовисуванця Юлія Іоффе; від Одеської області в ОВО №136 - Дмитра Голубова (БПП); від Чернігівської області в ОВО №208 - Валерія Давиденка ("Заступ"), в ОВО №210 - Олега Дмитренка (БПП).

Крім того, ЦВК оголосила обраними народними депутатами ще чотирьох мажоритарників у Києві: в ОВО №211 - Євгена Рибчинського (БПП), в ОВО №212 - Віталія Сташука ("Народний фронт"), в ОВО №214 - Віктора Чумака (БПП) і в ОВО №221 - Леоніда Ємця ("Народний фронт").

Загалом станом на 5 листопада Центральна виборча комісія оголосила обраними 60 народних депутатів.

Нагадаємо, на позачергових парламентських виборах 26 жовтня українці обрали 423 народних депутатів: 225 за списками політичних партій і 198 мажоритарників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram