ГоловнаПолітика

Бойовики обстрілюють Станицю Луганську

Роботу райдержадміністрації призупинено

Бойовики обстрілюють Станицю Луганську
Фото: Макс Левин

Сьогодні о 9:00 почався інтенсивний обстріл смт Станиці Луганської (райцентр Луганської області) з мінометів, артилерії і великокаліберних кулеметів.

Як повідомляє Луганська ОДА, один зі снарядів вибухнув за 300 метрів від будівлі райдержадміністрації, зруйновано гараж, пошкоджено житлові будинки та підсобні приміщення. Райдержадміністрація та інші державні установи призупинили роботу, співробітників відпустили додому.

"Бойовики почали обстрілювати селище після того, як з величезними зусиллями тут відновлено енерго-, водо- і теплопостачання, запрацювала банківська система, державні установи, призначено голову райдержадміністрації, - сказав голова Луганської ОДА Геннадій Москаль. - На жаль, відновлення Донбасу йде таким чином, що ми вкладаємо у відновлювальні роботи 1000 гривень, а бойовики за один обстріл завдають шкоди на мільйон. Станично-Луганський район залишається незахищеним від бойовиків, від селища до позицій терористів - всього півтора кілометра. За словами місцевих жителів, на боці ЛНР триває нарощування техніки і живої сили противника".

Москаль направив телеграму начальнику Генштабу України Віктору Муженку з проханням вжити невідкладних заходів для захисту Станиці Луганської та району.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram