ГоловнаСуспільствоПодії

Бойовики обстрілюють позиції військових поблизу Маріуполя

Жертв серед українських військових немає

Бойовики обстрілюють позиції військових поблизу Маріуполя
Фото: 0629.com.ua

Міськрада Маріуполя повідомляє про обстріл бойовиками позицій українських військових у районі селища Гнутове і села Павлопіль.

"Станом на 17.15 триває обстріл позицій українських військових у районі селища Гнутове. На цей час утрат серед українських військових і мирного населення немає", - сказано в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що о 17.27 позиції українських військових у районі населеного пункту Павлопіль зазнали багаторазового обстрілу бойовиків з танків.

"Утрат у живій силі і техніці в українських військових НЕМА. Переміщення живої сили і техніки противника в бік Маріуполя НЕМА", - додали в міськраді.

Також, починаючи з 14:50 і по цей час, на території, тимчасово підконтрольній бойовикам "ДНР", у районі населеного пункту Саханка ведеться обстріл з мінометів і стрілецької зброї. По позиціях українських військових і в бік Маріуполя обстріл не ведеться. Пересування живої сили і техніки противника у бік міста немає.

Міськрада також повідомляє, що відомості про обстріл селища Талаківка не відповідають дійсності.

"Станом на 17.15 селище Талаківка не обстрілюється", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, 23 жовтня "прем'єр-міністр Донецької народної республіки" Олександр Захарченко заявив про плани отримати контроль над низкою міст Донбасу, в тому числі над Маріуполем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram