ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві увімкнули опалення

У столиці вже розпочато під'єднання до теплопостачання приміщення лікарень, дитсадків і шкіл

У Києві увімкнули опалення
Фото: cit.ua

Київська влада почала подачу тепла на об'єкти соціальної інфраструктури. Також визначено загальний регламент початку опалювального сезону.

Про це після засідання Антикризового штабу повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв, передає прес-служба КМДА.

"У зв'язку з погіршенням погодних умов і значним зниженням середньодобової температури у столиці ухвалено рішення про початок опалювального сезону в Києві. У столиці вже розпочато під'єднання до теплопостачання приміщення лікарень, дитсадків і шкіл. Розпорядження про подачу тепла на об'єкти соціальної інфраструктури підписане мером 17 жовтня. Найближчим часом Київський міський голова Віталій Кличко підпише відповідне розпорядження, яке стосується житлових будинків", - сказав він.

Як наголошується, в Києві до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років на 100% підготовлено соціальні об'єкти: 511 шкіл, 493 дитячих дошкільних установи, 153 медичні установи.

Раніше Мінрегіонбуд і Мінпаливенерго дозволили регіонам розпочати опалювальний період в Україні з урахуванням погодних умов та дотриманням лімітів використання природного газу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram