ГоловнаПолітика

Чоловік Королевської оголосив себе послідовником сина Азарова

"Продовжу програму А.Азарова" - один зі слоганів Солода

Чоловік Наталії Королевської Юрій Солод, який балотується до Верховної Ради по округу у Слов'янську від "Опозиційного блоку", рекламує себе як послідовника Олексія Азарова.

Один зі слоганів Солода - "Продовжу програму А.Азарова", повідомив журналист Денис Казанський у блозі на LB.ua.

Фото: Денис Казанський

"Що мається на увазі, не зовсім зрозуміло. Яка така програма була у сина екс-прем'єра А. Азарова, що саме треба продовжувати? Зареєструватися парашутистом на окрузі, де ніколи не жив, роздати гречку і проскочити в Раду, щоб потім не ходити на засідання і віддати свою картку Чечетову? Або підтримати сепаратистів, які вже посприяли тому, що частина Слов'янська перетворилася на руїни?" - написав Казанський.

Він пожартував, що, напевно, Солод натякає на продуктові подауночки, які роздає жителям міста його фонд "Дорога життя". "У пам'яті жителів Слов'янська ще свіжі спогади про дощ із халявних продуктів, якими їх обсипав син Миколи Яновича на гроші, вкрадені батьком з українського бюджету. Тому Солод знає, що його зрозуміють правильно. Слов'янці знають, яку справу він збирається продовжити", - зазначив він.

Нагадаємо, в Олексія Азарова як у одного з соратників Віктора Януковича в Австрії заарештовано 6,7 млн євро в банках, а також нерухомість вартістю у 5 млн євро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram