ГоловнаПолітика

"Народний фронт" назвав округи, в яких потрібен єдиний кандидат

Терміни зняття кандидатів уже підпирають

"Народний фронт" назвав округи, в яких потрібен єдиний кандидат
Фото: Макс Левин

Партія "Народний фронт" назвала 11 округів, у яких провладні сили - НФ, Блок Петра Порошенка та "Батьківщина" - повинні визначитися з єдиними кандидатами, щоб не допустити обрання антиукраїнських політиків і колишніх регіоналів.

"Народний фронт" готовий зняти своїх кандидатів, щоб не пустити в Раду Сергія Ківалова (№135 в Одесі), Євгена Балицького (№80 у Запорізькій області), Володимира Сальдо (№182 в Херсонській області) та Євгена Карташова (№76 в Запорізькій області), повідомляє прес-служба партії.

У чотирьох округах, де йдуть на вибори Віталій Журавський (№66 у Житомирській області), Олександр Кірш (№169 у Харкові) та Віталій Немилостивий (№168 у Харкові), НФ пропонує вибрати одного кандидата. В окрузі Вадима Столара (№217 у Києві) пропонують об'єднати зусилля; тут є кандидат від "Батьківщини" і самовисуванець Андрій Білецький, на користь якого знявся кандидат від НФ.

У київських округах №216, №220 і №221 партія просить підтримати її кандидатів Ксенію Ляпіну, Леоніда Ємця та В'ячеслава Константиновського.

Останній термін зняття кандидатів - 13 жовтня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram