ГоловнаПолітика

Садибу генпрокурора Яреми зняли на відео з висоти пташиного польоту

Будинок начальника ГПУ знайшли в селищі Золоче під Києвом

Представники "автомайдану" оприлюднили відео, зняте з безпілотника, на якому, як стверджується, показано резиденцію генпрокурора Віталія Яреми в котеджному містечку "Золоче" під Києвом.

"Ну як вам земельна ділянка з будиночками чесного міліціонеро-прокурора Віталія Яреми в елітному котеджному містечку "Золоче" з власним озером на території? Якщо подивитися на карту зі супутника, то площа цього "шматочка" становить майже 10 000 кв. м. Ціна за сотку тут сягає 15 тисяч доларів. Можете самі порахувати, скільки він віддав за цю землю. Тільки за землю", - написав з цього приводу у своєму фейсбуці активіст "автомайдану" Віталій Уманець.

"Автомайданівці" вчора не тільки зняли на відео садибу Яреми, вони ще влаштували бійку біля Адміністрації президента і палили шини біля маєтку президента Петра Порошенка.

Нагадаємо, що Віталій Ярема виступає проти люстрації. На його думку, закон "Про очищення влади", прийнятий Верховною Радою, в багатьох пунктах "не відповідає Конституції України і не відповідає вимогам міжнародного законодавства".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram