ГоловнаСуспільствоЖиття

ДержНС надасть переселенцям німецькі модулі для проживання

Наступний німецький гуманітарний вантаж привезе модулі для Дніпропетровської та Запорізької областей

ДержНС надасть переселенцям німецькі модулі для проживання
Фото: mns.gov.ua

Близько сотні вантажівок із гуманітарною допомогою з Німеччини прибудуть до 10 листопада в Україну з модулями, з яких збудують транзитні містечка для тимчасових переселенців із зони антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

7 жовтня в Харків прибули перші п'ять вантажівок із житловими модулями. "Протягом місяця в Україну прибуде ще близько 100 вантажівок із модулями для спорудження в трьох областях - Запорізькій, Дніпропетровській і Харківській - транзитних містечок, обладнаних для проживання в них узимку", - сказано в повідомленні ДержНС.

Голова служби Сергій Бочковський повідомив, що модульний будиночок для переселенців збиратимуть із десяти боксів. У ці будиночки підведуть електроенергію, а також усі комунікації.

Повністю завершити будівництво селища в Харкові планують до кінця грудня.

Нагадаємо, 112 вантажівок із гуманітарною допомогою з Німеччини прибули в логістичний центр біля Києва в ніч проти 8 жовтня. Німеччина передала переселенцям теплий одяг, побутову техніку, ліжка, а також товари першої необхідності.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram