ГоловнаПолітика

ЦВК зареєструвала кандидата від БПП з порушенням закону

У партії президента знайшли суперника Антонові Яценку

ЦВК зареєструвала кандидата від БПП з порушенням закону
Фото: argumentua.com

Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатом у Верховну Раду України в 200 окрузі (Черкаська область) від Блоку Петра Порошенка екс-БЮТівця Віталія Чудновського, порушуючи закон.

Згідно з чинним законодавством, від партії в мажоритарці може бути висунута людина, ім'я якої було публічно зачитано на з'їзді партії. Зачитуючи списки, Юрій Луценко пропустив 200-й округ, чому є численні докази, в тому числі і повний аудіозапис, який є в розпорядженні LB.ua.

Примітно, що Чудновського висунули від БПП в останній момент, до цього в окрузі у партії не було свого представника. Це при тому, що в 200-му балотується також король тендерної мафії Антон Яценко.

"На Банковій відповідають щось щодо того, що на зло Яценкові нікого не висунули виключно помилково і готові тепер хоч з чортом лисим єдиного кандидата погоджувати", - йдеться в тексті Соні Кошкіної "Петрові стайні".

Нагадаємо, Антон Яценко - колись член "Батьківщини", який перейшов у Партію регіонів в 2011 році - за інформацією ЗМІ, є "хрещеним батьком" тендерної мафії, автором низки скандальних законопроектів, у тому числі і щодо розвитку грального бізнесу в Україні, через що є героєм не одного журналістського розслідування.

Екс-БЮТівець Віталій Чудновський - особа менш одіозна, однак запам'ятався всім дружбою з Юлією Льовочкіною, сестрою екс-глави АП Сергія Льовочкіна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram