ГоловнаПолітика

Зорян Шкіряк зняв свою кандидатуру в окрузі на користь комбата "Азову"

В окрузі №217 балотується Андрій Білецький

Зорян Шкіряк зняв свою кандидатуру в окрузі на користь комбата "Азову"
Фото: Макс Левин

Кандидат у народні депутати Зорян Шкіряк зняв свою кандидатуру у виборчому окрузі №217 на користь командира добровольчого полку "Азов" Андрія Білецького.

"Я заявляю про зняття своєї кандидатури як мажоритарного кандидата в окрузі №217 на користь мого соратника і побратима Андрія Білецького", - цитує Шкіряка "Укрінформ".

Політик також закликав кандидатів від БПП, ВО "Батьківщина" та Радикальної партії Олега Ляшка об'єднатися в округах навколо єдиного кандидата, щоб той отримав найбільші шанси на перемогу.

"Сьогодні є небезпека реваншу з боку представників кривавого режиму Януковича, зрадників, сепаратистів, пособників терористів. Тому, щоб не дати їм можливості пройти в парламент, я звертаюся до патріотичних сил: час об'єднуватися", - сказав Шкіряк.

Шкіряк також повідомив, що буде довіреною особою Білецького на цих виборах і зосередиться на роботі радника міністра внутрішніх справ.

Нагадаємо, дострокові вибори до Верховної Ради відбудуться 26 жовтня. ЦВК зареєструвала понад 3 тис. кандидатів в одномандатних округах і 29 партій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram