ГоловнаПолітика

Кличко: Блок Петра Порошенка не "зливав" округів

Лідер "УДАРу" вважає нормальною кількість його прихильників у списку БПП

Кличко: Блок Петра Порошенка не "зливав" округів
Фото: kievcity.gov.ua

Блок Петра Порошенка не зливав округів під одіозних кандидатів.

Про це в ексклюзивному коментарі LB.ua сказав перший номер партійного списку БПП Віталій Кличко.

Відповідаючи на запитання, чим пояснити те, що в кількох округах проти одіозних кандидатів з когорти екс-регіоналів і чиновників команди Віктора Януковича БПП виставив відверто слабких претендентів, Кличко сказав: "Усі народні депутати від УДАРу, а також ті, хто приєднався до нас нещодавно, балотуються або за списком, або в округах. При цьому де не було сильних кандидатів, ми підтримували кандидатури тих, хто дійсно може перемогти. Не йдеться про жодні "зливи", ми нічого не "зливали", - заявив Кличко.

При цьому він додав, що вважає нормальним співвідношення представників політсили президента Петра Порошенка та активістів "УДАРу" у виборчому списку БПП, а також серед кандидатів у мажоритарці.

Нагадаємо, що БПП або виставив слабких кандидатів, або не виставив взагалі нікого в округах, де, наприклад, балотуються Віталій Хомутиннік, Костянтин Жеваго, людина Пінчука Яків Безбах, Володимир Литвин, Олесь Довгий, Сергій Льовочкін, Олександр Герега, Вадим Столар і кілька інших одіозних кандидатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram