>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гендиректор "Карпат": співробітники УПЛ і ФФУ отримують зарплату в "Шахтарі"

Футбольні функціонери виконують усі побажання команди Луческу?

Гендиректор "Карпат": співробітники УПЛ і ФФУ отримують зарплату в "Шахтарі"
Игорь Дедышин
Фото: fckarpaty.lviv.ua

Гендиректор "Карпат" Ігор Дедишин в інтерв'ю програмі "ПроФутбол" звинуватив функціонерів ФФУ і УПЛ в симпатіях до донецького "Шахтаря":

"Прем'єр-ліга - це просто кишенькова структура "Шахтаря". Це теж треба говорити. Це правда. Я не виключаю, що працівники Прем'єр-ліги на зарплаті в "Шахтарі". Це можна сказати і про багатьох людей в ФФУ, в тому числі і про колишнього працівника донецького клубу Попова.

Наприклад, Луческу захотів, щоб у минулому сезоні "Шахтар" грав з "Карпатами" в п'ятницю, і щоб того ж дня грав дубль, а Прем'єр-ліга за командою все виконала. І коли я дзвоню Петру Іванову і питаю, що вони таке творять, він мені відповідає: "Ти ж за мене не голосував, тому я не буду ваші інтереси відстоювати". Прямим текстом каже. Як така людина може працювати у футболі?.

Про те, що у нас футбол подвійних стандартів, навіть ледачий вже не говорить. До різних клубів різне ставлення. До тих самих пунктів регламенту також різне ставлення, залежно від того, до якого клубу їх можуть застосувати".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram