ГоловнаПолітика

Військові відбили запеклі атаки бойовиків поблизу Дебальцевого

Обстріли тривали в Малоорлівці, Попасній, Нікішиному, Пісках

Військові відбили запеклі атаки бойовиків поблизу Дебальцевого
Фото: Макс Левин

Зараз найнапруженіша ситуація в зоні антитерористичної операції склалася поблизу міста Дебальцевого в Донецькій області.

Як повідомляє прес-центр АТО, бойовики неодноразово обстрілювали блокпости в Малоорлівці, Попасній, на кургані Могила Гостра, штурмували Нікішине.

Крім того, напередодні ввечері непідконтрольні збройні формування обстріляли позиції українських військовослужбовців у районі населених пунктів Фрунзе, Богданівка, Піски.

"Зараз позиції українських військовослужбовців залишаються під контролем сил АТО", - сказано в повідомленні.

У районі Маріуполя військові повністю контролюють ситуацію, забезпечують безпеку жителів міста. Також під контролем сил АТО залишається стратегічний об'єкт - донецький аеропорт.

Прес-центр АТО також підтверджує інформацію про мінометний обстріл бойовиками міста Щастя з боку Веселої Гори. Повідомляється, що руйнувань зазнали міська лікарня і кілька цивільних споруд, загинула одна жінка, ще 16 місцевих жителів отримали поранення, з них троє - у важкому стані.

Нагадаємо, за добу з четверга на п'ятницю у зоні АТО жоден український військовослужбовець не загинув, але троє отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram