ГоловнаСуспільствоЖиття

МВС називає брехливою інформацію про причетність українських військових до поховань на Донбасі

Раніше російські ЗМІ оприлюднили кадри масових поховань мирних жителів на Донбасі

МВС називає брехливою інформацію про причетність українських військових до поховань на Донбасі
Фото: LB.ua

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко називає брехливою пропаганду російських телеканалів про причетність українських військових до масових поховань мирних громадян у Донецькій області, зокрема в шахті "Комунар".

Про це він сказав у ефірі "Першого Національного".

"Це лише брехлива пропаганда, не більше", - вважає Геращенко.

За його словами, такий інформаційний шум пов'язаний з майбутніми виборами керівництва так званої ДНР, які, за інформацією терористів, мають відбутися 2 листопада.

"Створюється інформаційний шум про те, що люди були змушені відокремитися від України, бо українські військові чинять такі звірства", - додав Геращенко.

Він також підкреслив, що це можуть бути тіла самих терористів чи українських військових, і необхідно провести незалежне розслідування.

Раніше низка російських телеканалів оприлюднила кадри про масові поховання мирних громадян на Донбасі і причетність до цього українських силовиків.

Нагадаємо, в РНБО заявили, що на території Слов'янська виявлено три масові поховання мирних громадян.

Раніше повідомлялося, що представники ДНР повідомили спостерігачам ОБСЄ про три непозначені могили. Два поховання були у вугільній шахті недалеко від селища Нижня Кринка, а одне - в самому населеному пункті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram