ГоловнаПолітика

У Криму ФСБ обшукала квартиру члена Меджлісу

ФСБшники вилучили ноутбук і системний блок від стаціонарного комп'ютера

У Криму ФСБ обшукала квартиру члена Меджлісу
Архив
Фото: glavcom.ua

У Криму озброєні представники ФСБ обшукали квартиру члена Меджлісу Ескендера Барієва: шукали заборонену літературу і зброю. Про це написав лідер кримськотатарського народу Рефат Чубаров у Facebook сьогодні вранці.

"У Криму - нові обшуки! Сьогодні рано-вранці у квартиру члена Меджлісу кримськотатарського народу Ескендера Барієва увірвалися ФСБшники в супроводі озброєних автоматників у балаклавах. У цей час у квартирі, крім самого Ескендера, були також його дружина Зарема і двоє малолітніх дітей, одній дитині - 4 роки, іншій - 6 місяців", - написав Чубаров.

Пред'явивши постанову з уже звиклим для Криму переліком "зброя, заборонена література" й у присутності двох "понятих", непрохані гості перерили всі речі в будинку, зокрема дитячі іграшки, сказано в повідомленні. Під час обшуку ФСБшники вилучили і забрали із собою ноутбук і системний блок від стаціонарного комп'ютера, зазначив Чубаров.

Нагадаємо, самопроголошена кримська "влада" не пустила на територію півострова голову Меджлісу кримськотатарського народу Рефата Чубарова, який повертався з виїзного засідання в Генічеську Херсонської області. Росія заборонила Чубарову в'їзд на свою територію на п'ять років. Раніше аналогічний захід застосували до лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram