ГоловнаСвіт

Гілларі Клінтон натякнула на участь у президентських виборах

Колишню держсекретарку вважають одним із найсильніших кандидатів від Демократичної партії

Гілларі Клінтон натякнула на участь у президентських виборах
Хиллари Клинтон
Фото: EPA/UPG

Колишня держсекретар США Гілларі Клінтон натякнула на свою участь у президентських виборах 2016 року.

Як повідомляє агентство Associated Press, таку заяву вона зробила в неділю, 14 вересня, на з'їзді Демократичної партії в штаті Айова.

"Привіт, Айово. Я повернулася!" - заявила Клінтон, виступаючи перед десятьма тисячами активістів. При цьому колишня держсекретар США не говорила безпосередньо про свою участь у майбутній президентській кампанії, пожартувавши, що приїхала на з'їзд "заради стейку".

Водночас Клінтон зазначила, що на з'їзді зібралося "надто багато людей, які захоплені тільки президентською кампанією". "Мене теж дуже хвилює президентська кампанія", - додала вона.

Гілларі Клінтон, яка 2013 року склала повноваження держсекретаря США, наразі офіційно не заявляла про свій намір балотуватися в президенти. Попри це, її вважають одним із найсильніших кандидатів від Демократичної партії. 2008 року Гілларі Клінтон уже брала участь у президентській кампанії і була основним конкурентом Барака Обами всередині партії. Однак тоді більшість демократів підтримали кандидатуру нинішнього президента.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram