ГоловнаСуспільствоЖиття

Сепаратисти порушують перемир'я, - Тимчук

Терористи далі обстрілюють позиції українських військ

Сепаратисти порушують перемир'я, - Тимчук
Архивное фото
Фото: Макс Левин

Терористи "ДНР" і "ЛНР", а також російські військові не дотримуються умов припинення вогню, домовленості про яке було досягнуто вчора в Мінську. Про це повідомляє координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у facebook.

"Тривають напади і обстріли позицій і блокпостів українських військ на території Донбасу з боку російських військ і терористів. Зокрема, вчора після 18.00 і до теперішнього часу противник здійснив кілька спроб атакувати позиції українських військ на території аеропорту в Донецьку. В ході штурмів противником використовувалися гранатомети і вогнемети", - зазначив Тимчук.

За його даними, вчора після 18.00 (час початку перемир'я) зафіксовано обстріли позицій українських військ в районі н.п.Попасна, Красногорівка, Золоте, Новотроїцьке.

Тимчук підкреслив, що українські війська повністю дотримуються умов перемир'я і відкривають тільки вогонь у відповідь при нападі на свої позиції.

Нагадаємо, вчора у Мінську було підписано протокол про перемир'я між представниками України, терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР" за участю ОБСЄ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram