ГоловнаПолітика

СБУ затримала кількох бойовиків на Донбасі

У Луганській області затримали члена диверсійної групи, ще одного ліквідували

СБУ затримала кількох бойовиків на Донбасі
Архив

Служба безпеки України повідомила про затримання кількох терористів на звільненій території Донецької та Луганської областей.

Так, поблизу с. Олександрівка Луганської області контррозвідники Служби безпеки України виявили розвідувально-диверсійну групу, що діяла проти сил АТО. Під час спецоперації співробітники СБУ спільно з підрозділом ГУР МО України затримали одного з членів групи, іншого ліквідували. Вилучено вогнепальну зброю, в т.ч. гранатомет, повідомляється на сайті спецслужби.

У Волновасі Донецької області затримали члена терористичної організації "ДНР", у приміщенні якого вилучено АК-74, ПМ, 2 гранати, близько 500 патронів, 200 гр. пластиду, а також листівки з протиправними закликами. Під час затримання зловмисник чинив збройний опір правоохоронцям.

У Костянтинівці Донецької області співробітники СБУ затримали місцевого жителя, який на замовлення терористів "ДНР" неодноразово виготовляв саморобні вибухові пристрої і безпосередньо брав участь у підготовці терактів. У квартирі зловмисника вилучено саморобні вибухові пристрої та матеріали для їх виготовлення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram