ГоловнаСуспільствоЖиття

LifeNews через український руфера проспонсорував батальйон "Донбас"

Російський телеканал купив у Mustang Wanted права на відео з московської "висотки"

 LifeNews через український руфера проспонсорував батальйон "Донбас"
Фото: Mustang Wanted

Український руфер, відомий як Mustang Wanted, змусив російський телеканал LifeNews проспонсорувати добровольчий батальйон "Донбас".

Про це Григорій, який став відомим після того, як зізнався у фарбуванні зірки на шпилі багатоповерхівки у Москві, написав у Facebook.

"Відео із зірки було продано за 5000 доларів. Всі гроші буде передано нашим солдатам. Я сподіваюся, що Семен Семенченко, командир батальйону, знайде потрібне застосування грошам. Здоров'я Вам і міцного духу", - написав він.

Раніше руфер зв'язався із телеканалом LifeNews і запропонував продати ексклюзивний відеозапис із зірки.

"Багато хто цікавився, чому відео із зірки дісталося саме LifeNews. Адже є люди, які намагаються допомогти Україні, а їм я навіть не відповів. Справа в тому, що LifeNews уперше робить вклад у перемогу свободи, перемогу добра над злом", - підкреслив Mustang Wanted.

Нагадаємо, у ніч на 20 серпня зірку на "висотці" на Котельницькій набережній було наполовину перефарбовано у синій колір, а над нею було встановлено прапор України.

Московська поліція затримала чотирьох осіб за підозрою у здійсненні акції. За статтею "Хуліганство" їм загрожує до семи років позбавлення волі.

Пізніше вину на себе взяв український руфер Mustang Wanted.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram