ГоловнаПолітика

В РНБО перерахували факти обстрілів бойовиками мирних жителів за добу

У Кіровському в храм влучив снаряд, загинули три людини

В РНБО перерахували факти обстрілів бойовиками мирних жителів за добу
Архив

Бойовики продовжують цинічно обстрілювати українські населені пункти.

Як йдеться у зведеннях РНБО за добу, з установок "Град" терористи обстріляли селище Комуна в Донецькій області, поряд з яким немає підрозділів сил АТО. Багато мирних жителів постраждали, зараз їх кількість уточнюється.

У Кіровську Донецької області в результаті артилерійського обстрілу терористів в храм святого праведного Іоанна Кронштадтського влучив снаряд, внаслідок чого загинули три людини.

У Петровському Луганської області бойовики обстріляли з артилерії територію Хімічного об'єднання ім. Петровського. Після цього виникла пожежа на складах, де зберігаються запаси амоніту, артилерійських боєприпасів і продуктів утилізації твердого ракетного палива, що може спричинити жертви серед мирного населення і забруднити навколишнє середовище.

Окрім того, в РНБО зазначили, що в Єнакієвому бойовики вивезли з магазину "Фокстрот" всю побутову техніку вартістю близько 4 млн. грн. На центральному ринку Горлівки бандформування терористів грабують місцевих підприємців. Бойовики погрожують смертю жителям Алчевська, які висловили прохання посприяти у відновленні соціальних виплат.

На вулицях Донецька терористи зупиняють мирних жителів, автотранспорт перевіряють на наявність донецької прописки. В'їзд в місто тим, хто не зареєстрований в обласному центрі, заборонено. Бойовики не дозволяють виїжджати жителям міста в напрямку Маріуполь - Запоріжжя, місцеве населення змушене залишати місто ґрунтовими дорогами в обхід блокпостів терористів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram