ГоловнаПолітика

В РНБО повідомили місця боїв у зоні АТО

За даними ради, терористи почали відступати

В РНБО повідомили місця боїв у зоні АТО
Фото: www.facebook.com/uacrisis

Напруженою залишається ситуація в зоні АТО в районах Луганська, Донецька, Дмитрівки, Миколаївки, Ясинуватої, Іловайська, Краснодона, Макіївки, Горлівки, кургану Савур-Могила.

Тут тривають активні бойові дії між силами АТО і терористами, йдеться у зведеннях інформцентру РНБО.

Військові продовжують оперативне відпрацювання Станиці Луганської, Маломиколаївки, Іллірії Луганської області та Землянки і Ясинівки Донецької області. Також українські силовики продовжують обороняти звільнені населені пункти Новосвітлівка і Хрящувате.

"Щоб створити собі коридор для постачання озброєння, важкої техніки, а також бойовиків з території РФ, терористи продовжують обстрілювати позиції сил АТО. Однак через постійний тиск українських сил терористи почали відступати. Деякі з них навіть намагаються залишити окуповані території під виглядом біженців" , - сказано в повідомленні.

Також інформцентр РНБО підтверджує, що в Іловайськ Донецької області прибуло потужне підкріплення.

"Це дозволило нашим військам закріпитися на позиціях і відбити ще 2 атаки терористів. Під контролем українських бійців зараз велика частина міста. Однак терористи намагаються повернути втрачену територію", - зазначено у зведеннях.

Нагадаємо, раніше LB.ua повідомляв, що в Іловайськ зайшли батальйон "Дніпро-1" та частини української армії, прорвавши оточення сепаратистів. Вони також привезли боєприпаси батальйону "Донбас" та 93 бригаді ЗСУ, які утримують місто.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram