ГоловнаПолітика

Міліціонери шукатимуть, де показують російські канали

МВС закликає не чекати візиту правоохоронців

Міліціонери шукатимуть, де показують російські канали
Фото: lanet.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков підписав наказ, згідно з яким територіальні підрозділи МВС аж до дільничних інспекторів повинні сприяти Національній раді з ТБ і радіомовлення у виявленні кабельних операторів, які не виконують рішення про припинення трансляції на території України 14 російських телеканалів.

Про це повідомляється на сайті МВС.

Тих кабельних операторів, яких через порушення рішення суду і Нацради буде викрито в трансляції заборонених російських телеканалів, притягнуть до відповідальності.

Також територіальні підрозділи МВС будуть моніторити трансляцію заборонених російських телеканалів у внутрішніх кабельних мережах у громадських будівлях усіх форм власності - школах, лікарнях, готелях, будинках відпочинку з вимогою вимкнути мовлення таких російських каналів як незаконне.

МВС закликає директорів державних та комунальних установ, а також власників готелів, санаторіїв і будинків відпочинку в добровільному порядку, не чекаючи візиту співробітників правоохоронних органів, вимкнути мовлення у своїх внутрішніх мережах заборонених російських телеканалів.

Нагадаємо, зараз на підставі рішень Нацради з телебачення і радіомовлення та постанови Окружного адміністративного суду Києва заборонено такі канали: "Первый канал. Всемирная сеть"; "РТР-Планета", "Россия 24", "НТВ-Мир", "ТVCI (ТВ Центр)", "Россия 1", "НТВ", "ТНТ", "Петербург 5", "Звезда", "РЕН-ТВ", Life News, Russia Today, "РБК-ТВ".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram