ГоловнаПолітика

Прес-центр АТО: 17 осіб загинули під час обстрілу колони біженців

Ще шестеро поранені

Прес-центр АТО: 17 осіб загинули під час обстрілу колони біженців

17 осіб загинули під час обстрілу терористами колони мирних жителів з мінометів і "Градів" 18 серпня у районі Новосвітлівки-Хрящуватого біля Луганська.

"Нелюди вели вогонь по транспорту, який ішов під білим прапором. У результаті 17 осіб загинули, і лише 6 удалося вижити. Люди з опіками і пораненнями різних ступенів тяжкості доправлені в лікарню в місто Лутугине. Лікарі роблять усе, щоб урятувати життя людей, які й самі досі не вірять у те, що залишилися живими", - сказано в повідомленні прес-центру антитерористичної операції.

"Периметр, де розбили колону, прострілюється бойовиками. Вони не дають можливості потрапити на місце злочину не тільки експертам, а й журналістам. Навіть забрати всі тіла загиблих зараз неможливо", - додали там.

Прес-центр АТО зазначає, що російські ЗМІ майже відразу після скоєння цього злочину поширили "відверту брехню".

"І нікого вже не дивує, що після вбивств чи яких-небудь інших злочинів саме російські журналісти першими опиняються на місці подій. Поплічники терористів усі свої чорні справи відразу ж перекладають на українські збройні сили. Але правди не приховати, і розплата за злочини проти людства все одно настане", - наголошено в повідомленні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram