ГоловнаКультура

Фонд "Ізоляція" оголосив конкурс мистецьких проектів на тему окупації

З них складуть програму, події якої пройдуть в різних частинах Києва

Фонд "Ізоляція" оголосив конкурс мистецьких проектів на тему окупації
Фото: www.izolyatsia.org

Фонд "Ізоляція", який переїхав з Донецька до Києва через те, що територію фонду захопили бойовики ДНР, оголошує нову програму мистецьких та культурних ініціатив у Києві.

Про це повідомляється на офіційному сайті фонду.

Для участі у програмі фонд пропонує художникам взяти участь у конкурсі творчих проектів, які відображають тему окупації та розкривають нові аспекти цього явища - фізичні, соціальні та психологічні.

Заявки можна надсилати на адресу [email protected] до 1 вересня цього року. У заявці повинен міститися детальний опис проекту, зокрема, плани, скетчі, список необхідного обладнання та бюджет. Потрібно, щоб проект можна було змонтувати та демонтувати протягом одного дня.

Окрім того, у рамках нової програми "Ізоляція" реалізує проекти українських та зарубіжних художників - відео-інсталяції, проекти з альтернативного радіомовлення, мобільні студії друку та кіновиробництво.

Планується, що події програми відбуватимуться щодня в різних частинах Києва з 18 вересня по 12 жовтня.

Нагадаємо, донецький фонд "Ізоляція" також ініціював проведення так званих "Донбаських студій", в рамках яких експерти досліджуватимуть політику, економіку та культуру Донбасу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram