>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Севідов дав гроші Шуфричу-молодшому і пошкодував

В ужгородському клубі є "Доктор Зло"

Севідов дав гроші Шуфричу-молодшому і пошкодував
Фото: dt.ua

Олександр Севідов, який продовжує судитися з ужгородською "Говерлою" з приводу півторамісячного боргу, в бесіді з каналом "Футбол1" окреслив суть проблеми і дещо пригадав Шуфричу-молодшому.

- Я ніколи не говорив, що мені заборгували зарплату за рік. Моїми словами завжди було, що вже рік, як я не можу отримати свої гроші. По-друге, 12 червня мені подзвонив Нестор Іванович і сказав, що він задовольняє моє прохання, і я звільнений. Пізніше мені подзвонив генеральний директор клубу, а в його особі - і юридичний відділ, такий собі "Доктор Зло" ужгородського футболу, і вислав на пошту заяву про моє звільнення.

Потім "Говерла" звертається до КДК з проханням про покарання Севідова. Так би мовити, ми його звільнили і просимо його і покарати. Ось всі документи. Тут на останній сторінці написано: "Відмовити ФК "Говерла" Ужгород у задоволенні вимог у повному обсязі". Значить, клуб все ще винен мені гроші, проте ні телефоном, ні факсом з ними зв'язатися неможливо. Тому я звертаюся до палати з вирішення суперечок, де прошу гроші, які мені належать. Палата ухвалила наступне рішення: "зобов'язати ФК "Говерла" виплатити Севідову Олександру Володимировичу заробітну плату у повному обсязі".

Далі "Говерла" звертається до КАС (Лозана) і платить одну тисячу франків, розуміючи, що це розслідування триватиме щонайменше півроку (за цей час вони розраховували, що може витекти багато води). Далі, коли приходить час платити близько 30 тисяч франків, не стверджуватиму точну суму, "Говерла" відкликає свій позов. Відповідно в Лозанні виходить постанова про те, що справу закрито і поновленню не підлягає.

В результаті ситуація наступна: "Говерла" мені винна гроші за півтора місяці роботи. Сума невелика, і повірте, це далеко не мільйони. І також я хочу зазначити наступне: у мене в "Карпатах" зарплата була менша, ніж в "Говерлі". І це підтвердити може Віктор Вацко.

У мене питання до Федерації Футболу України: чому клуб "Говерла" допустили до змагань у Прем'єр-лізі, якщо клуб не розрахувався з боргами? Чому ужгородському клубу дали ліцензію?

Днями я подав заяву на ім'я Конькова і Гатаулліна з метою розслідування правомірності видачі ліцензії "Говерлі". Так само я попередив, що маю право звернутися в УЄФА

, що я і зробив.

І в кінці. У мене була історія три роки тому. Я повертався з дружиною і тримісячною дитиною додому. В одному з населених пунктів Черкаської області, порушивши всі правила дорожнього руху, мене заганяє в кювет житель Вишгорода з оригінальним прізвищем Крадожен. Моя машина летіла 42 метри кюветом і в підсумку перекинулася. Можете уявити стан дружини. Але справа не в цьому. Олександр Несторович (Шуфрич. - прим.) запропонував мені послуги своєї адвокатської фірми, але при цьому попросив гроші вперед. Як я міг відмовити віце-президенту клубу? Після цього я не бачив ні юриста, ні грошей. Тому він мені винен ще і ці гроші.

Додамо, що Шуфрич-молодший у відповідь заявив, що Севідов прийшов в Ужгород пішки, а поїхав на "мерседесі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram