ГоловнаПолітика

Сили АТО намагаються роз'єднати Донецьк і Горлівку

Підтверджують обстріли підрозділів АТО, в тому числі з території РФ

Сили АТО намагаються роз'єднати Донецьк і Горлівку
Архив
Фото: Макс Левин

Підрозділи сил антитерористичної операції зосередили основні зусилля на проведенні рейдових дій і роз'єднанні Донецька і Горлівки. Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в мережі Facebook.

За даними прес-центру, жодного дня не минає без обстрілів підрозділів АТО, в тому числі з території Російської Федерації.

"09.30 - обстріл опорного пункту в районі селища Земляне з боку міста Луганськ. 09.45-10.00-11.15 - артилерійський обстріл опорного пункту в районі населеного пункту Петровське. 11.20 - напад на опорний пункт з боку Іловайськ-Зелене, чисельністю до 50 осіб. Противник зазнав значних втрат і відступив. 11.25 - 11-30 мінометний обстріл батареї позицій наших військ в районі Благодатного. А о 12.40 - обстріл цього ж району з БМ-21 "Град", - повідомляє прес-центр.

Також нагадується, що в результаті вміло спланованої операції сили АТО звільнили Жданівку Донецької області.

"Уже через кілька днів люди відчують, що на їхню землю справді прийшов мир і спокій, і що найголовніше - прийшов він надовго", - додає прес-центр.

Підрозділи сил АТО також продовжують виконання бойових завдань у певних районах щодо ураження живої сили і вогневих засобів незаконних збройних формувань, ведення і підтримки дій спеціальних підрозділів. "Розуміючи близькість свого краху, ті, у кого руки по лікоть у крові, намагаються втекти. Вони добре розуміють, що крах терористів не за горами, а жоден, хто прийшов на нашу землю з мечем, не уникне покарання", - підкреслює прес -центр.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram