ГоловнаПолітика

Ситуація в Луганську критична, - міськрада

У місто не постачають медикаменти і пальне

Ситуація в Луганську критична, - міськрада

14-й день Луганськ перебуває у вкрай критичній ситуації: нема світла, води, не працює мобільний і стаціонарний зв'язок. Про це повідомляє прес-служба Луганської міськради.

За інформацією мешканців, в ніч з 15 на 16 серпня тривали інтенсивні обстріли міста, внаслідок яких трапилися численні займання, є руйнування. Так, луганчани повідомляють, що горів гіпермаркет "Епіцентр", розташований у східній частині міста.

"Ситуація з продуктами харчування залишається без змін: у продажу є лише найнеобхідніше. Гострою залишається проблема відсутності постачання в місто медикаментів і пального. Зачинено всі банки, не виплачуються пенсії, зарплати, соціальні виплати", - йдеться на сайті міськради.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що українські війська увійшли в Луганськ. На цей момент точаться бої на вулицях міста. За даними "Українських Новин", бійці Національної гвардії взяли під контроль територію обласної лікарні в Ленінському районі. Тривають бої на вулицях міста. Велика кількість терористів перебуває біля військового містечка в Ленінському районі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram