ГоловнаПолітика

У Донецьку триває стрілянина

Зафіксовано факти влучення снарядів у житлові будинки

У Донецьку триває стрілянина
Архив
Фото: EPA/UPG

У Донецьку в ніч на суботу, за повідомленнями мешканців, звуки залпів і вибухів лунали по всьому місту. Про це повідомляє прес-служба міськради, передає "Інтерфакс-Україна".

Унаслідок влучення снарядів пошкоджені житлові будинки №19 на вул.Бахрушина в Кіровському районі та №13 на вул. Кренкеля в Куйбишевському районі - зруйнована покрівля і постраждали особисті речі мешканців.

Крім того, за інформацією МНС, у Київському районі зафіксовано факт влучення снаряда у двір приватного житлового будинку №71 на вул. Благовіщенській.

За станом на 9.30 суботи обстановка в Донецьку зберігається напруженою. Але, незважаючи на це, працюють усі комунальні служби, що забезпечують життєдіяльність міста.

Працівниками ДТЕК Донецькобленерго відновлено електропостачання Південного водовузла, що постачає питною водою жителів Петровського та Кіровського районів. Фахівці підприємства під’єднали до електропостачання близько 16 тисяч жителів мікрорайонів Широкий, Лідіївка, Бірюзова і селище шахти Трудовська. Залишаються без електроенергії ще понад 40 тисяч жителів Кіровського, Петровського та Ленінського районів. Відновлювальні роботи на об'єктах і електричних мережах у цих районах тривають.

Громадський транспорт на міських автомагістралях працює в режимі вихідного дня. Через обриви на контактних мережах не здійснюють рух тролейбуси №7 і трамваї №10.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram