ГоловнаПолітика

У Донецьку за вихідні загинуло троє людей, 16 - поранено

Артобстрілів зазнали Кіровський, Петровський, Київський і Куйбишевський райони міста

У Донецьку за вихідні загинуло троє людей, 16 - поранено
Архив
Фото: EPA/UPG

У Донецьку минулих вихідних внаслідок артобстрілів загинуло три людини, ще 16 поранено. Про це повідомляє сайт Донецької міськради, інформує "Інтерфакс-Україна".

"За вихідні, 9 та 10 серпня, в Донецьку загинуло три мирні жителі - двоє в Київському районі та 1 - у Кіровському. Травми різного ступеня тяжкості отримали 16 городян", - йдеться в повідомленні.

Цими днями масованих артобстрілів зазнали Кіровський, Петровський, Київський і Куйбишевський райони Донецька. У результаті постраждали інфраструктура районів і житлові будинки. Зокрема, в Київському районі пошкоджено реєстратуру поліклініки №1 і частково лікарню №18.

У Куйбишевському районі, в результаті влучення снаряда, приватний житловий будинок на вул. Стандартній перетворився на руїни. Під завалами опинилися жінка з дитиною. До приїзду карети швидкої допомоги та бригад рятувальників сусіди допомогли їм вибратися.

У Петровському районі снаряд влучив у магазин "Амстор".

Нагадаємо, в РНБО заявляють, що антитерористичну операцію не припинятимуть, мирним жителям краще покинути Донецьк і Луганськ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram