ГоловнаСуспільствоПодії

"Київстар" тимчасово припиняє роботу в Криму - в офіс увірвалися озброєні особи

"Київстар" повідомив про це НКРЗ

"Київстар" тимчасово припиняє роботу в Криму - в офіс увірвалися озброєні особи
Фото: delo.ua

Група озброєних осіб у понеділок увійшла в офіс АТ "Київстар" у Сімферополі і в присутності співробітників компанії почала встановлювати свою апаратуру на телеком-обладнання. Про це повідомляє прес-служба оператора.

"Тому "Київстар" в інтересах інформаційної безпеки своїх абонентів, фізичної безпеки персоналу і цілісності роботи мережі змушений тимчасово припинити надання послуг зв'язку в Криму, виключаючи так будь-які протиправні дії, які можуть вплинути на мережу та її безпеку", - йдеться в повідомленні.

"Київстар" повідомив про це НКРЗ і чекає від Національної комісії з регулювання зв'язку та інформатизації України на інструкції щодо подальших дій.

Як повідомляли, 5 серпня у Сімферополі була припинена робота українського мобільного оператора "МТС Україна". В інших регіонах Криму, зокрема в Ялті, зв'язок працював.

У "МТС-Україна" заявили, що відключення абонентів у Сімферополі пов'язане з тим, що компанія позбулася технічної можливості здійснювати контроль над одним із ключових об'єктів зв'язку, який розташовано на території Криму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram