ГоловнаСуспільствоЖиття

Рух на всіх вулицях біля Майдану, крім Інститутської, відновлено

Прибирання на площі триває

 Рух на всіх вулицях біля Майдану, крім Інститутської, відновлено
Фото: Дарья Чабанова

Рух на всіх прилеглих вулицях Майдану, крім Інститутської, відновлено, повідомив керівник "Київавтодору" Володимир Жуков.

Про це повідомляється на сайті мера Києва Віталія Кличка.

Повідомляється, що в неділю близько 500 комунальників і 200 киян продовжують прибирати вулицю Хрещатик і прилеглі території від сміття та бруду. На Хрещатику також ремонтують освітлення.

"Сміття вивозять 50 самоскидів і 12 навантажувачів. Також дорожнє освітлення на Хрещатику та Майдані ремонтують дві телескопічні башти. Вони миють і відчищають закопчені світильники, замінюють перегорілі лампочки. Також у центрі працюють поливальні машини", - розповів Жуков.

Керівник "Київавтодору" зазначив, що комунальники та кияни вже прибрали вздовж Хрещатика з боку консерваторії. "Наразі залишився останній намет біля вулиці Городецького - його мешканці зараз вивозять свої речі. Також працівники комунальних підприємств і звичайні кияни продовжують розбирати сцену. Сподіваюся, що до вечора на Хрещатику наведемо порядок", - сказав Жуков.

Він також повідомив, що вчора техніка, яка вивозила сміття з Хрещатика і Майдану, зробила не менш як 500 рейсів, вивезено кілька сотень тонн відходів. "Це сотні тонн різноманітного сміття - колод, залишків наметів, ганчір'я, металу, граніту. Сьогодні самоскиди вже встигли зробити не менш як сотню виїздів зі сміттям", - сказав керівник "Київавтодору". Нагадаємо, на Майдані з учорашнього дня триває прибирання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram