ГоловнаПолітика

Поїзд Маріуполь-Київ скасовано через пошкодження залізничних шляхів унаслідок боїв

Ще два поїзди відправлятимуться зі станції Донецьк

Поїзд Маріуполь-Київ скасовано через пошкодження залізничних шляхів унаслідок боїв
Архив
Фото: EPA/UPG

Поїзд №84 сполученням Маріуполь-Київ із 9 серпня скасовано через пошкоджену внаслідок бойових дій залізничну інфраструктуру на ділянці Рутченково-Мандрикіне-Доля. Про це повідомляє прес-служба Донецької залізниці, передає "Інтерфакс-Україна".

Крім того, поїзди №78 Маріуполь-Москва та №69 Маріуполь-Донецьк-Львів будуть відправлятися зі станції Донецьк.

"При поверненні проїзних документів на скасовані поїзди далекого слідування пасажирам повернуть кошти за придбані квитки в повному обсязі. Ті пасажири, які з об'єктивних причин не доїхали до станції призначення або здійснили посадку на іншій станції, можуть отримати повернення невикористаної частини вартості проїзного документа. Для цього треба звернутися в залізничну касу станції висадки/посадки, де на квитку буде поставлено спеціальну відмітку", - зазначено в повідомленні.

У прес-службі ДЗ також зазначили, що внаслідок бойових дій є затримки поїздів як при відправленні, так і по прибуттю.

"Тому при плануванні поїздки звертайтеся за інформацією для уточнення у залізничні каси і довідкові служби вокзалів, а також слідкуйте за оголошеннями на вокзалах та станціях, де по гучномовному зв'язку регулярно інформують про всі зміни в графіку руху поїздів", - підкреслено в повідомленні.

Нагадаємо, Донецька залізниця скасувала відправлення пасажирських поїздів з Луганська, а в напрямку міста рух обмежено станцією Ясинувата.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram