>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Маркевич: "Дніпро" виявився неготовим до Ліги чемпіонів, перш за все, кадрово

"Копенгаген" був сильнішим

Маркевич: "Дніпро" виявився неготовим до Ліги чемпіонів, перш за все, кадрово
Фото: ФК "Днепр"

"Дніпро", програвши "Копенгагену", вилетів з Ліги чемпіонів. Після матчу наставник команди Мирон Маркевич поскаржився на слабкий склад своєї команди:

"Напевно, до Ліги чемпіонів такому амбітному клубу, як "Дніпро", треба ретельніше готуватися. Я маю на увазі склад команди, тому що з різних причин у нас саме в Лізі чемпіонів не грали відразу кілька провідних футболістів. Ну, а ті, хто виходив на поле і в Києві, і в Данії... Я не можу сказати, що вони не старалися, але "Копенгаген", особливо у себе вдома, був сильніший за нас.

Занадто багато помилок ми допустили в середині поля. Відчувається відсутність Ротаня і Стрініча. Та й плеймейкер потрібен команді однозначно. Інші хлопці грали, як могли, в бажанні їм не відмовиш, але одного бажання недостатньо. Плюс сьогодні через травму попросив заміну Матеус. Як кажуть, всі неприємності до купи...".

Нагадаємо, під час літнього міжсезоння "Дніпро" покинули Ротань і Джуліано. Стрініч їздив на перегляд до "Вест Хема", його не заявили на ЛЧ. Також через дискваліфікацію пропускав матчі проти "Копенгагена" Зозуля.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram