ГоловнаПолітика

Експерти призупинили роботу на місці аварії "Боїнга" через обстріл терористами

Група експертів повернулася в місто Соледар

Експерти призупинили роботу на місці аварії "Боїнга" через обстріл терористами
Архив
Фото: EPA/UPG

Експерти Міжнародної місії припинили роботу на місці падіння літака Malaysia Airlines в Донецькій області через обстрілу терористами. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

"Група міжнародних експертів, яка працювала сьогодні на місці падіння літака Boeing 777, прийняла рішення завчасно повернутися в місто дислокації - Соледар - через стрілянину з боку терористів, що контролюють територію", - сказано в повідомленні.

Зазначено, що Збройні сили нагадують про те, що українська сторона не веде жодних бойових дій в радіусі 20 км від місця виконання завдань Міжнародною групою експертів і 10 км уздовж маршруту руху колони.

Нагадаємо, 3 серпня група міжнародних експертів завершила обстеження першої з п'яти ділянок на місці падіння літака Malaysia Airlines в Донецькій області.

Нагадаємо, 5 серпня близько 12.20 міжнародна група

експертів мусила майже на півтори години припинити роботу на місці падіння літака Boeing 777 через отриману інформацію від представників ДНР щодо можливості проведення активних бойових дій з українського боку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram