ГоловнаПолітика

Колесніков організовує допомогу постраждалим містам Донбасу

Роботи проводитимуть коштом іменних фондів Ріната Ахметова, Бориса Колеснікова та Вадима Новинського

Колесніков організовує допомогу постраждалим містам Донбасу
Фото: Макс Левин

У Слов'янську пройде засідання робочої групи з відновлення інфраструктури звільнених регіонів на чолі з головою парламентського комітету з питань транспорту Борисом Колесніковим.

Про це Борис Колесніков заявив журналістам під час робочої поїздки у Слов'янськ і Краматорськ.

За словами народного депутата, одним із пріоритетних завдань робочої групи є відновлення ефективної роботи громадського транспорту на звільнених територіях.

Колесніков зазначив, що ці й інші роботи виконуватимуть коштом іменних фондів Ріната Ахметова, Бориса Колеснікова та Вадима Новинського.

"Ми розробили спеціальний проект, який дозволить у стислі терміни відновити рух громадського транспорту у звільнених містах Донбасу. Ми беремо термін 30 днів, щоб частково налагодити роботу транспорту у Слов'янську, Краматорську, Дружківці та Костянтинівці вже до початку навчального року", - заявив Колесніков журналістам у Слов'янську.

Нагадаємо, що раніше внаслідок бойових дій на Донбасі рух громадського транспорту у Слов'янську, Краматорську, Дружківці та Костянтинівці було практично паралізовано.

Колесніков також зазначив, що належний йому хокейний клуб "Донбас" візьме на себе гуманітарну місію - дитячо-юнацька спортивна школа ХК "Донбас" у Дружківці з осені відчинить двері для дітей зі Слов'янська. У школі створять спеціальну секцію, куди зможуть записатися всі охочі.

Тим часом Благодійний фонд Бориса Колеснікова надасть організаційну та фінансову допомогу в цьому питанні.

"Наш фонд візьме на себе екіпірування і трансфер дітей на заняття в Дружківку. А тренери з хокейного клубу будуть приділяти їм особливу увагу. Дітей, які пережили жахи бойових дій, потрібно терміново виводити зі стану стресу", - наголосив Борис Колесніков.

Нагадаємо, сьогодні голова парламентського комітету з питань транспорту Борис Колесніков перебуває в робочій поїздці у Слов'янську та Краматорську.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram