ГоловнаПолітика

Стець: Порошенко не пропонував посаду секретаря РНБО

Депутата влаштовує посада в Нацгвардії

Стець: Порошенко не пропонував посаду секретаря РНБО
Архив
Фото: Макс Левин

Депутат Верховної Ради Юрій Стець заявляє, що президент Петро Порошенко не пропонував йому посаду секретаря РНБО. Про це він повідомив у ексклюзивному коментарі LB.ua.

"У мене не було розмови з цього приводу з президентом. А єдина людина, яка може запропонувати таку посаду, - це президент. Крім цього, я вважаю, що обговорювати такі речі зараз було б абсолютно некоректно. Дійсний секретар РНБО - Андрій Парубій. Якщо підтвердиться інформація про відставку Андрія і цю відставку ухвалять, тоді можна про щось говорити", - сказав він.

Стець також не володіє інформацією, чи дійсно Парубій написав заяву про відставку.

Разом з тим, він заявив, що на сьогодні його влаштовує те, над чим він працює.

"Я працюю над інформаційною політикою і безпекою у Нацгвардії. Мене влаштовує те, що у мене є. Я вважаю для себе честю і гордістю бути частиною Нацгвардії", - додав він.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про те, що секретар РНБО Андрій Парубій подав у відставку. Причиною такого рішення нібито стали розбіжності в позиціях президента та секретаря РНБО, зокрема, з питань інформаційної політики. Президент ще не підписав заяву, бо не визначився, хто стане наступником. Одним із кандидатів називають нинішнього голову СБУ Валентина Наливайченка, другим - Юрія Стеця.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram