ГоловнаПолітика

Меркель завжди права, - Яценюк

Прем'єр повністю довіряє західним партнерам

Меркель завжди права, - Яценюк
Фото: EPA/UPG

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявляє, що повністю довіряє канцлеру Німеччини Ангелі Меркель.

"Меркель завжди права - це перший параграф. Якщо це не працює, то дивіться перший параграф", - заявив сьогодні Яценюк на брифінгу, повідомляє РБК-Україна.

За його словами, США та ЄС згуртувалися навколо України: "Я повністю довіряю нашим західним партнерам, і я вірю, що існує сильна єдність між країнами-членами ЄС і США", - зазначив прем'єр.

Він також укотре звинуватив Росію в агресії.

"Росія ігнорує міжнародне право. Це країна, яка агресивно ігнорує міжнародне законодавство, яке запанувало після Другої світової війни... Ми будемо робити все можливе, щоб захистити право і порядок. Порядку повинні дотримуватися всі, в тому числі і Путін", - заявив український прем'єр.

Нагадаємо, сьогодні британська газета Independent, посилаючись на неназвані джерела, повідомила, що лідери Німеччини та Росії мають "таємний план", який передбачає визнання анексії Криму Росією в обмін на нову угоду і "стабілізацію" кордонів України. Проте представник канцлера Німеччини Крістіан Віртц назвала безпідставними заяви про "таємний план" між Меркель і Путіним.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram